Köpinformation

Allmänna villkor för För evigt min AB (nedan benämnt För evigt min AB, org. nr 559147-9737) produkter och tjänster.

Allmänt

Beställningar tas emot via forevigtmin.se, men även via e-post. För att du skall känna dig trygg i ditt köp är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice på support@forevigtmin.se om du har frågor om din beställning.

Efter att ha beställt från forevigtmin.se kommer kommunikationen rörande din order kommer att ske via e-mail. Därför viktigt att du anger en korrekt e-postadress.

För evigt min AB reserverar sig för slutförsäljning, förseningar, tekniska problem och felaktig artikelinformation. För evigt min AB förbehåller sig rätten till prisändringar utan föregående avisering. Därtill förbehåller vi oss rätten att stryka en beställning om särskilda skäl föreligger.

LifeLamp® är design- och formskyddad med fullgott skydd i 27 länder. Intyget är utfärdat av Europeiska Unionens Immaterialrättsmyndighet. Mer om skyddet kan du läsa här (pdf).

Kundregistrering

För att få tillgång till våra webbtjänster måste du först registrera dig som användare. Personuppgifter som lämnas till För evigt min AB hanteras med stor sekretess. Dina personuppgifter är skyddade och kommer aldrig att lämnas ut till tredje part.

När du registrerat användarnamn och lösenord måste du acceptera våra allmänna villkor genom att klicka i rutan ”Jag godkänner villkor och garantier”. Därefter kan du börja använda våra tjänster.

Som användare måste du till För evigt min AB uppge din rätta identitet och du äger inte rätt att utnyttja webbtjänsten anonymt eller under felaktig identitet. Varje användare äger vidare rätt att registrera sig som användare endast en gång.

På ”Mitt konto” kan du alltid se dina personuppgifter. Där kan du även ändra personuppgifterna samt välja om du vill ha erbjudanden eller ej. Tillfällig eller permanent adressändring skall ändras omgående på ”Mitt konto” för att säkerställa leverans utan dröjsmål. Adressändring bör alltid göras innan ny beställning för att säkerställa leverans till rätt adress.

Priser och betalning

För att få beställa hos För evigt min AB måste du vara 18 år gammal. I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning.

Våra fakturor skickas ut via mail i samband med att ordern skickas från oss. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar. Fakturor till företag skickas per post till angiven fakturaadress och har 30 dagars förfallotid. Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos Klarna.se.

Priserna på våra produkter anges i svenska kronor inklusive moms. Momsen är 25%. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående avisering.

Priset som var aktuellt vid beställningstillfället är det som gäller oavsett om priset går upp eller ned efteråt.

I kassan kan man se det totala priset inklusive moms och eventuell fraktkostnad. I kassan hittar du också fullständiga frakt- och betalningsvillkor.

Erbjudandekoder

För evigt min AB erbjudandekoder kan användas för köp via forevigtmin.se. Erbjudandekoder går ej att kombinera om inte annat anges. För evigt min AB tar ej ansvar för felaktigt använd kod efter köpets genomförande. Erbjudande och rabattkoder i SMS-utskick, utskick via e-post eller annan kommunikationsform, kan endast användas på forevigtmin.se, en gång per kund och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter om inte annat anges. Eventuell frakt tillkommer.

Leveranser

Vi försöker behandla alla ordrar inom 10 minuter efter lagd order och skicka redan samma dag som beställningen läggs. Vid enstaka fall kan dock beställningen dröja något längre beroende på oförutsedda händelser. Vi reserverar oss för att förseningar i leveransen kan uppstå.

Försening och delleverans

Vi gör vårt bästa för att leverera så fort som möjligt men ibland kan dessvärre förseningar uppstå. Vi garanterar därför inte leverans till en viss dag och reserverar oss alltid för förseningar. Om en produkt inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information till dig. Drabbas vi av förseningar brukar det inte röra sig om många dagar.

Avbeställning

Då vi försöker behandla alla inkommande ordrar inom 10 minuter kan det vara så att din produkt du beställt redan är i produktion. Men skulle du vilja avboka din order kan du maila oss på support@forevigtmin.se så ska vi se vad vi kan göra.

Ångerrätt och retur

Eftersom LifeSign och övriga kundunika produkter i vårt sortiment produceras som unika, personliga bilder har Du ingen ångerrätt eller avbeställningsrätt på Din beställning. Dessa villkor vinner stöd av Lagen om Distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59) 4 § 1 p respektive Konsumenttjänstlagen (1985:716) 42 §.

När det gäller LifeLamp omfattas privatkunder av distansavtalslagen och har rätt till 14 dagars ångerrätt. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan. Återsänd vara måste vara oanvänd och i sin originalförpackning. Vid utnyttjande av ångerrätt/öppet köp står kunden för returfrakten.

För ej uthämtade brev eller paket tar vi ut en avgift som för närvarande är på 189 kr för kostnaderna för vår administration, frakt, returfrakt och hantering. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Reklamation

Eftersom samtliga produkter i vårt sortiment produceras som unika, personliga bilder har Du ingen ångerrätt eller avbeställningsrätt på Din beställning, dessa villkor vinner stöd av Lagen om Distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59) 4 § 1 p respektive Konsumenttjänstlagen (1985:716) 42 §. Det är inte möjligt att skicka din försändelse till annan adress än den som är angiven när du bekräftade din beställning. Vi kan inte ändra adressen i efterhand eller skicka paketet vidare till en tredje part eller till något annat land.

Vid eventuell retur kommer vi att göra en återbetalning till dig på returportot inom 14 dagar efter att vi har mottagit meddelandet om reklamation/retur. Vi ersätter dig för de utgifter som uppkommit i samband med retur under förutsättningen att kostnaden är skälig. För att utgifter ska kunna ersättas måste dessa styrkas av dig som kund genom kvitto eller motsvarande dokumentation. Vi accepterar endast retur av de produkter som returneras i originalförpackning. Kontakta dock alltid kundservice innan du returnerar något så informerar de dig om hur du ska gå tillväga och till vilken adress paketet ska skickas.

Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten, reklamationsrätten omfattar t ex inte fel orsakade av normalt slitage. Reklamation till För evigt min AB ska göras inom skälig tid efter det att felet upptäckts, dock senast inom tre år. För evigt min AB förbehåller sig rätten att i första hand avhjälpa felet, i andra hand omleverans av varan och i sista hand återköp.

Personuppgifter

Det är viktigt för oss att du som kund känner dig trygg när du handlar hos oss. Här kan du läsa om hur vi hanterar och skyddar personuppgifter.

Uppladdning och lagring av bilder i elektronisk form

Bilderna lagras utan särskild avgift i 90 dagar varefter bilderna raderas. Bilder som laddats upp till forevigtmin.se kan inte laddas tillbaka till användarens dator/läsplatta/mobiltelefon. Du måste själv spara säkerhetskopior på dina digitala bildfiler.

Du har som användare ensamt ansvar för att uppladdad bild inte bryter mot lag, moral eller etik. Du ansvarar på samma sätt för att uppladdad bild inte gör intrång i annans upphovsrätt eller annan rätt. Skulle du ladda upp bild som föranleder att skadeståndsansvar riktas mot För evigt min AB skall du som användare ensamt ikläda dig allt process- och skadeståndsansvar.

För evigt min AB tar inget ansvar för materiel som lagras på webbsidan. Du äger inte rätt till ersättning om lagrad materiel på webbsidan förloras eller skadas.

Användarvillkor

För evigt min AB förbehåller sig rätten att göra ändringar i dessa villkor. Varje gång du använder vår tjänst förbinder du dig att följa gällande villkor.